OM TRÄNING OCH KOST

Nu har jag äntligen tid med att blogga. Har tränat så himla mycket denna vecka därför tänker jag ta detta inlägg till att prata om träningar osv. 
 
Det är viktigt att man rör på sig så att kroppen mår bra, men det är också viktigt att man inte tränar alldeles för mycket när man är nybörjare för då kommer kroppen tillslut att säga stopp. Då är det inte lika roligt längre, plus så kan man tappa lusten mycket snabbare om man tränar alldeles för mycket i början. Jag själv tränar 3 olika aktiviteter, jag spelar basket och fotboll och jag gymmar även på ett gym i Rosvalla. Plus så brukar jag träna dubbelträningar så jag rör på mig väldigt mycket, vilket är bra. Jag varierar mellan 3 olika aktiviteter under veckan så jag tröttnar aldrig. Varför min kropp inte säger stopp är för att jag tränar väldigt mycket. Då är min kropp van med att jag tränar, medans om en nybörjare tränar så mycket som jag så kommer hennes/hans kropp att säga till. 
 

Om du känner att du vill bli av med lite kroppsvikt så gäller det bara inte att träna utan man måste se till att man äter bra och inte äter så himla mycket onyttigt på helgerna. Så tänk på vad du stoppar i dig om du vill lägga om din kroppsvikt.
 
Jag hoppas ni tycker det är spännande att jag pratar om träning. Ni får gärna kommentera om ni har några frågor så svarar jag på dom i ett blogginlägg. Jag ska försöka att skriva om träning och kost kanske 1 gång i veckan, det kan bli mer nån vecka och nån vecka kanske jag inte har nån tid alls för att skriva om träning. PUSSAR O KRAMAR! <3